Gazeta.pl   Forum   Pomoc   Najciekawsze   on nie chce seksu:( pomocy!!!! mam kompleksy

on nie chce seksu:( pomocy!!!! mam kompleksy

Autor: minikuferek 23.03.09, 12:37
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam,
jestem 3 lata po ślubie, jesteśmy ze sobą ogółem 5 lat.
Wszystko jest ok, czasem się kłócimy ale później się godzimy, czyli jak to w każdym związku, bez rewelacji w żadną stronę.
Problemem jest to, że... w ogóle prawie się nie kochamy.

W tygodniu - praca. Pracujemy do późna, padamy zmęczeni, a jeżeli już specjalnie tak pokieruję, żebyśmy się położyli razem to gadamy i zasypiamy. Jak proponuję mu seks wprost - mówi, że jest zmęczony i możemy się pokochać rano. Rano oczywiście się śpieszymy i nie ma czasu.

Już nie pamiętam, kiedy on wykazał inicjatywę... chyba tylko na wakacyjnych wyjazdach, w domu nigdy.

Jak w dzień zachowuję się tak prowokująco, że chyba tylko ślepy i głuchy nie zorientowałby się o co mi chodzi to mówi, że może wieczorem. Wieczorem o tym nie pamięta.

W weekendy - jak nie jesteśmy zmęczeni wykazuję inicjatywę w łóżku a on mi mówi wprost, że nie:( Jest mi wtedy bardzo źle, zasypiam ze łzami w oczach, bo wpędza mnie to w straszne kompleksy...

Nie sądzę, że coś ze mną jest nie tak, obiektywnie rzecz ujmując jestem dość atrakcyjną kobietą, mam ładną figurę, dbam o siebie, podobam się facetom - więc chyba odpada możliwość, że jestem obrzydliwa i odpychająca. Ale przez niego się tak czuję, jakbym była w ogóle nie atrakcyjna....

Kochamy się może raz w miesiącu :(

A tyle słyszałam o tym, że mężczyźni rzucają się na swoje kobiety... Potrzebuję seksu, poza tym także jakiejś jego inicjatywy, żebym nie czuła się tak podle:( Nie wiecie nawet, co to znaczy być ciągle odtrącaną kobietą, zwł jeżeli chodzi o seks - a facetów podobno podnieca wszystko co się rusza;(:(

Mam kilka pomysłów, z czego to może wynikać:
może coś ze mną jest nie tak?
może on ma jakiś problem ze wzwodem np o którym mi nie mówi?
może mnie zdradza i nie potrzebuje już seksu ze mną???

Jak myślicie? Nie mówcie mi tylko, żebym z nim pogadała, gadałam i nic się nie dowiedziałam ani nic to nie zmieniło... No i odpada możliwość, że jest gejem - zaznaczam, bo czuję, że taka odpowiedź na 100% by padła. Na początku związku mieliśmy normalny seks.

Pomóżcie:(
Ja chcę seksu w małżeństwie a nie na boku;(
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-159
(101-159)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.