Gazeta.pl   Forum   Auto-Moto   Eksploatacja samochodu   VW Polo 1,2 - przy zapalaniu pojawia ...

VW Polo 1,2 - przy zapalaniu pojawia się ikona

Autor: easyblue 25.01.12, 17:11
Przy przekręcaniu kluczyka, 3-4 razy coś "zabrzęczy" po czym pojawia się w rogu wyświetlacza pod prędkościomierzem mała ikonka płaskiego klucza, którą za chwilę zastępują cyfry przebiegu.
Co mogło się stać?

2003 rok, comfortline, jak ma to jakieś znaczenie. Ok.3 m-cy temu zakładałam gaz i facet coś spierniczył z elektryką, bo ze 3 razy zdarzyło się, że przy otwieraniu drzwi otwarło mi się jednocześnie okno:/ Albo np. /to często/ nie gaśnie światło nad lusterkiem, albo... zapala się w czasie jazdy.
Dopiero po 90 sekundach od wyłaczenia auta gaśnie światełko informujace o ilości gazu. Nie mam pojęcia, czy ma to związek z obecnym problemem.

--
A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia.
Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji.
Andrzej Sapkowski
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.