Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Kujawsko-pomorskie   Bydgoszcz   Bydgoszcz   Miłość w cza...

Komentarze do artykułu

Miłość w czasach kryzysu. Jeszcze romantyczna, czy tylko pragmatyczna?

Jeśli się wiązać, to tylko z kimś, kto dobrze zarabia i ma szanse dostać kredyt na mieszkanie - tak myślą niektórzy nasi znajomi - mówią Kamila i Michał, zwycięzcy walentynkowego plebiscytu "Gazety"

Miłość w czasach kryzysu. Jeszcze romantyczna, ...

Autor: adams1985 14.02.12, 14:38
Fajna historia! Niestety jak to w życiu bywa wszystko jest wyryfikowane. Ileż to znajomych miałem, którzy tak samo patrzyli na świat huhu na 10 studenckich par tylko 4 dotrwały do końca studów. Jedna rozeszła się chwilę po pierwszych stażach. Niestety takie rzeczy jak pieniądze są ważne, kto ma jaką pracę gdzie się utrzyma. Gdy byłem na utrzymaniu rodziców, będąc w związku na 2 roku myślałem tak samo. Bo mając po 25-28-32-35 lat i mieszkając we dwójke kątem u rodziców, potrafi wypalić żar... . No ale taka nutka walentynkowego realizmu musi być.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.