Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Warszawa   Szkoła i studia   Opinia o Wyższ...

Opinia o Wyższej Szkole w Podkowie Leśnej (PWSM)

Autor: Gość: Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 12:56
Wybieram się na studia o kierunku rehabilitacja. Mam zamiar iść do PWSM w Podkowie Leśniej, niestety nie mam żadnych opinii o tej szkole. Szkoła jest młoda z 2008 roku. Chciałem iść WSR, ale niestety mają też wykłady w piątek na niestacjonarnych. W WSM jak przeczytałem opinie - to mi się od razu odechciało. AWF nie ma stacjonarnych na tym kierunku, medyczne szkoły za wysokie progi na me nogi.
W sekretariacie wiadomo, że zawsze będą ją przedstawiali jako najlepszą szkołę. Mnie interesują fakty. Jak z pracą po tej szkole, kompetencje wykładowców, czy szkołą jest zadłużona, czy papier liczy się na rynku pracy itp.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.