Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Warszawa   Szkoła i studia   Wyższa Szkoła ...

Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania - angielski.

Autor: Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 18:20
Witam.
Moja córka studiuje budownictwo na WSEiZ. Chciałam się zapytać, czy prawdą jest iż na tej uczelni nie ma egzaminu z języka angielskiego? Pytam ponieważ córka przez 2 lata miała ten przedmiot na uczelni a teraz przyszła i mi powiedziała że muszę jej dać 2tys na certyfikat bo musi go donieść na uczelnie żeby zaliczyć angielski. Dla mnie jest to absurd. Mam prócz tej córki jeszcze dwoje dzieci, również kończyli prywatne uczelnie i na każdej z nich był normalne egzamin certyfikacyjny z języka angielskiego i nie musiałam opłacać żadnych kursów. Dlatego zdziwiło mnie to co ona mi powiedziała. Gdyby ktoś wiedział coś na ten temat proszę o kontakt.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania - angielski. - Gość: Anna 11.10.11, 18:20

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.