Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Śląskie   Częstochowa   Częstochowa   Współczuję wam, ale...

Komentarze do artykułu

Tadeusz Wrona: Sam przeciw wszystkim

Nie zgwałcił, nie ukradł, nie ma korupcyjnych zarzutów. A jednak 15 listopada będzie referendum w sprawie odwołania prezydenta Tadeusza Wrony. Co częstochowianie mają do niego? Jak go widzą? Co o nim sądzą i o co podejrzewają?

Współczuję wam, ale wiem o co chodzi

Autor: Gość: war IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 10:01
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
bo jestem z Warszawy. Przez czas rządów Lech Kaczyńskiego jako prezydenta Warszawy nie zrobiono nic, słownie nic! Naprawdę to trudno uwierzyć, ale nic! Zatrzymano nawet prace, które były już prowadzone. To było totalne rozczarowanie, bo naprawdę mu zaufaliśmy i dlatego prawie Warszawa nie poparła Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich. Wiedzieliśmy czym to śmierdzi. Teraz jest Gronkiewicz-Waltz w trzy miesiące skończono remont mostu Śląsko-Dąbrowskiego, wystartował Most Północny wstrzymany przez Kaczyńskich, budują się dwa stadiony, wystartował projekt nowej linii metra, remont trasy toruńskiej. Naprawdę zrobiono bardzo dużo. Powstały kontrowersyjne bus-pasy. Nie obchodzi mnie polityka (nie pójdę głosować na PO, bo nie zrobili obiecanych reform, a posłów trzeba rozliczać!), ale jeśli jadę dziś tramwajem z Pragi do Centrum, na Ochotę czy Wole w 20 minut, a za czasów prezydenta Kaczyńskiego zajmowało to półtorej godziny, to robi różnice. Więc jak macie szkodnika to go wywalcie i koniec!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.