Częstochowska prokuratura zajmie się plotkami o Galerii Jurajskiej. Jej właściciel twierdzi, że czarny PR internautów i konkurencji odebrał im klientów
Troche Was szkoda ludzie... Ja nie wiem czemu coś co jest nowe w Częstochowie zawsze jest czymś złym. Z jednej strony razem zmieniamy prezydenta żeby wreszcie w tym mieście coś się zmieniło, a z drugiej jak już jest zmiana to robimy wszystko żeby tą zmianę zdeptać, zrobić z niej coś złego i niepotrzebnego...
Tak narzekacie na wygląd galerii - no przepraszam bardzo, liczyliście na kryształowe cudo? budynek ze złota? Elewacje za miliony złotych żeby 'od trasy wyglądało ładnie'?? Kurde...po co Wam ta piękna elewacja skoro jak wejdziecie do środka to znowu zacznie się narzekanie?! Co Wy w innych galeriach w polsce nie byliście? czemu wszyscy się tak dziwią cen? Ceny są takie same jak choćby w krakowie czy katowicach...
Z mojego punktu widzenia wcale nie takie tragiczne. Jak ktoś chce to kupi buty za 150zł, kurtkę za 100 albo zimową za 200 - to są normalne ceny takich rzeczy! A jak Was wywiało np. do ZARY i narzekacie na spodnie za 250zł czy kurtki za 400zł to już Wasza sprawa... Chodźcie do tych sklepów na które Was stać...
Co do stanu technicznego. Od początku częstochowa chyba znienawidziła ten budynek. Od samego otwarcia co tylko przyjechałem na kilka dni do cz-wy to słyszałem nowe plotki co takiego się zawaliło, co się zniszczyło, co zostanie zamknięte z powodu nowego remontu itd...
Za co tak nienawidzicie tego miejsca?!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.