Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Śląskie   Częstochowa   Częstochowa   Re: Młodzi powiedzi...

Komentarze do artykułu

Młodzi powiedzieli prezydentowi: dość

Tadeusz Wrona nie rozumiał potrzeb młodych częstochowian, więc młodzi ludzie poszli na referendum - twierdzi socjolog. Niewykluczone, że to właśnie ich głosy zadecydowały o odwołaniu prezydenta

Re: Młodzi powiedzieli prezydentowi: dość

Autor: Gość: K IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 21:26
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Gość portalu: ty,s napisał(a):

> bez odpowiedzi synku ,właśnie potwierdziłeś co jest dla ciebie
> pokarmem
> jedyna rada trzeba za takich jak ty modlić się aby nienawiśc ta nie
> przerodziła się w w ustrój hitlerowski

„Bez odpowiedzi” bo nie wiesz co odpowiedzieć, wiesz doskonale że mam rację - podałem Ci suche, powszechnie znane i dostępne każdemu chcącemu fakty - ale Ty zamiast mi ją przyznać wolałeś walnąć wycieczkę ad personam i nazwać mnie „synkiem”.
Dam Ci cenną radę pomimo iż na nią nie zasłużyłeś – zamiast klepać pokłony rób coś, z klepania pokłonów do wymyślonych przyjaciół nigdy w historii naszej cywilizacji nie wyniknęło nic dobrego, z działania, a i owszem.

A jeśli już wspominasz o ustroju hitlerowskim:

www.ushmm.org/lcmedia/photo/lc/image/08/08024.jpg
www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Roman%20Catholicism/priests_salute_hitler.jpg
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.