Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Śląskie   Częstochowa   Częstochowa   Wolnosc jednych kos...

Komentarze do artykułu

Wolnosc jednych kosztem wolnosci drugich

Autor: Gość: K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:51
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Mnie osobiscie gołe cycki na wystawie ani chłodzą ani grzeją, jeśli komus przeszkadzają, to jest to już jego problem. Wiele rzeczy mi przeszkadza, ale siedzę cicho ponieważ wiem, ze zyję w czyms takim co nazywa się SPOŁECZENSTWO, i muszę być elastyczny. Faktycznie, na okładkach NIEKTÓRYCH gazet są ostre zdjęcia, i dziecko nie musi tego widziec, podobnie zresztą jak nie musi widziec zdjęc zabitych płodow porozwieszanych na murach kosciołow, obrazow tragedi czy wojen pokazywanych w programach informacyjnych TV itd itp. Dziecko wielu rzeczy nei powinno widziec, i na wiele rzeczy nie powinno byc skazywane, tylko dlatego, ze jest dzieckiem i nie ma jeszcze wystarczajaco wykształconej swiadomosci.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.