Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Śląskie   Częstochowa   Częstochowa   Wkret-met (Na Nowy ...

Wkret-met (Na Nowy Rok 2012)

Autor: Gość: dawny pracownik IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.12.11, 20:57
Szokujące forum!
Nie jestem pracownikiem tej firmy już od lat jednak uważam że jej właściciele nie zasługują na taki poziom agresji jaki jest tutaj prezentowany.
Może i prawdą jest, że mało płacą ale wskażcie mi proszę alternatywę gdzie płacą więcej.
Może i nie mają szacunku do pracownika ale sami tego szacunku jako pracodawca nie doświadczają.
Możliwe także że wiele można zmienić. Trudno jednak rzucać się nawet na dobre pomysły będąc zewsząd okradanym, opluwanym i kopanym, a bywa że i publicznie.
Sam nie raz z J i W Klimas koty darłem i wiem że życie nie jest czarne lub białe - zazwyczaj przybiera odcienie szarości. Lekko nie mają, to fakt i nie chciałbym się z nimi zamienić, choć wiedzę że większość dostrzega tylko luksusowe samochody, domy i "kasę" Klimasów, nie patrząc ile to kosztuje w życiu osobistym - wielu wie o czym mówię.
Któż zatem broni zarabiać Wam internauci więcej? To wolny kraj...tyle że narzekających wielu ale odważnych do zainwestowania nie ma prawie wcale.
Na koniec życzę właścicielom tej firmy (jawnej i zoo) aby trwali przy swoim, zatrudniali solidnych ludzi, którzy wiarę w pracownika przywrócą. Wówczas i zarobki inaczej będą tam wyglądać.
Życzę spokoju w życiu prywatnym i łatwo dostępnej linii kredytowej zawodowo , ja :-) wierzę że w 2012, trudnym i kryzysowym, dacie Państwo radę przetrwać wychodząc z zapaści silniejszymi na rynku.
Niechaj Koelnerzy i Stalco "piorun strzeli" wraz z ich problemami i zakulisowymi działaniami, a własne dzieci niech się czasem pukną w głowę i rodziców posłuchają.
Ani firma, ani jej właściciele tak źli nie są jak piszecie. Znam gorsze (Dospel ;-) ??? )
Powodzenia!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-500 501-540
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.