Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Śląskie   Częstochowa   Częstochowa   Szukali śladów wojn...

Komentarze do artykułu

Szukali śladów wojny, odkryli średniowiecze

Autor: benio-net 27.07.09, 19:20
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Coś podobnego?Większych bzdur już nie było do napisania?Jedno wystarczy napisać:żadnego Lelowa przed 1941 rokiem, nie było!Kto niby miał sie bić pod Mokrą?Tej miejscowości również nie było. Ot,żydowska historia.Kłamstwo na kłamstwie.Może ktoś zechce ze mną podyskutować na ten temat?Ostrzegam;Jestem 44!Po za tym, to żyją Polacy prawdziwi, o czym żydzi nawet nie wiedzą.Przeciez żyd nie zdążył wymordowac wszystkich Polaków.Mimo zapewnień zbrodniarza Bartoszewskiego,że absolutnie wszyscy Polacy są zniszczaeni.Tak! Zniszczeni.O to żydom chodziło.O zniszczenie Narodu Polskiego. Pamiętajcie żydowscy pismacy:Jestem i korzystać będę z internetu, po to, by Naród Polski wiedział,że koniec waszego kłamstwa i dominacji.Jestem Energią i Świadomością.Jestem po to, by budzić Polaków do życia.Tak zniszczę wszelkie zło, czyli żyda i żaden Polak nie będzie walczył ze złem.Ja wystarczę.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.