Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Inwestycje   Ankieta Inwestorska...

Ankieta Inwestorska - ogromna prośba!

Autor: Gość: Rinat IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.11, 00:21
Szanowni Państwo,

Jestem studentem IV roku Finansów i Rachunkowości na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Jestem w trakcie pisania artykułu nt. psychologii inwestowania (na giełdach) i w celu przeprowadzenia badan stworzyłem z koleżanką ankietę (anonimową), dostępną pod poniższym linkiem:

docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGRRY01NVFVUNjdqR2laMnNHc1lkV0E6MQ

Mam OGROMNĄ PROŚBĘ do wszystkich aktywnych inwestorów (jak również tych, którzy grają tylko na rachunku demo!) - bardzo proszę o poświęcenie chwili na wypełnienie ankiety. Zajmie to 7-10 min, a bardzo Państwo pomożecie!

Z góry dziękuję i serdecznie wszystkich pozdrawiam - Rinat Szepe

PS. Może się zdarzyć, że wynikną błędy w wyniku działan Google'a (ankieta nie będzie dostępna) - proszę uprzejmie o cierpliwość, szybko to zostanie naprawione :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Ankieta Inwestorska - ogromna prośba! - Gość: Rinat 23.11.11, 00:21

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.