Gazeta.pl   Forum   eDziecko   edziecko   Małe dziecko   cos na sen dla dwulatka

cos na sen dla dwulatka

Autor: anga1976 25.01.11, 15:59
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
drogie mamy,
czy któraś z Was stosowała cos na sen u dwulatków? Mój synek strasznie wariuje przed snem, usypiam go około godziny (kłade go około 21.-21.30 - zasypia najszybciej po 40 minutacg, a wstaje koło 7.00-7.30). Oczywisci epróby wyciszania były - spiewanie, bajki, nic z tego. Wygłupia się, wali nogami w ścianę, wyje jak pies, skacze po mnie (usypiam go na sofie u niego w pokoju). To trwa jakies trzy miesiace, kiedys usypiał sam od razu. Zasatanawam sie czy sa jakies herbatki uspokajajce. W aptece pani sprzedala mi syrop niby od roczku, ale w doku okazało sie ze to syrop na kaszel... Ja rozumiem. ze pewnie jakoś wycisza, ale wolę nie robic takich eksperymentów. A juz dłużej nie wytrzymam, bo jak zazwyczaj zasypiam i budzę sie z malym i nie mam nawet chwili dla siebie, bo rzadko spi w dzien. dawalyscie cos przed snem w takiej sytuacji?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.