Gazeta.pl   Forum   eDziecko   edziecko   Małe dziecko   Re: tesciowa sciela wlosy mojemu dz...

Re: tesciowa sciela wlosy mojemu dziecku!

Autor: wariamiktoria 23.06.11, 11:52
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Tak, moja teściowa obcinała mojemu dziecku włosy bez mojej wiedzy a potem przy stanowczym sprzeciwie podczas mojej nieobecności. Dopiero gdy powiedziałam dlaczego nie chcę aby je ścinała to przestała, zrozumiała jak to dla mnie ważne. Moja mama była w szoku jak się dowiedziała o ścinaniu bo jej to by do głowy nie przyszło. Za to sama ochrzciła mi dziecko z wody bez naszej wiedzy a wiedząc, że się nie zgadzamy. Z obiema utrzymujemy kontakty. Włosy odrosną, chrzest z wody nie jest w księgach parafialnych a ona już nie jest przerażona co by się z dzieckiem stało po śmierci bez chrztu. Jest to okropne i niesamowicie przykre ale są naprawdę ważniejsze rzeczy. U nas jest to jedzenie i tego pilnuję maksymalnie aby nie zmuszać dziecka do jedzenia i dawać jak najmniej słodkich rzeczy. Tutaj stawiam sprawę na ostrzu noża bo ma to realny wpływ na przyszłe życie mojego dziecka.
Gdyby chrzest nie był z wody ale przy udziale księdza wytoczyłabym sprawę sądową.
Wyjaśnij teściowej dlaczego nie chcesz aby obcinała włosy i już. Bez Rejtanizmu, że nigdy więcej ci dziecka nie zostawię itp.
--
czasem przecinek mi się nie włącza ale mam dość wymieniania klawiatury, Lucyferek inspiruje
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.