Gazeta.pl   Forum   eDziecko   edziecko   Małe dziecko   Re: tesciowa sciela wlosy mojemu dz...

Re: tesciowa sciela wlosy mojemu dziecku!

Autor: tobisia13 28.06.11, 13:33
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Zgadzam sie!Jak mozna czyjemus dziecku bez pytania wlosy obcinac?Niech,to bedzie najukochansza babcia czy dziadzius ale bez wiedzy rodzicow?To tak jakby chcieli dac do zrozumienia:lepiej ja to zrobie bo ty nie potrafisz!Ja mojemu synkowi sama wloski obcinam i za kazdym razem jestem z tego dumna i chyba szlag by mnie trafil jakby ktos bez mojej wiedzy,to zrobil.Tesc kiedys proponowal obciac synka maszynka ale maly sie boi i odmowilam.A gdy ostrzyglam synka nozyczkami,to nie obylo sie bez krytyki,a ja na to,ze teraz taka moda wink Boje sie isc z synkiem do fryzjera bo podejrzewam,ze nie usiedzi spokojnie.W domu obcinam go zawsze przed telewizorem.Maly malo oglada TV wiec siedzi grzecznie i oglada.A jak,to jest u Was?Czym zabawiacie dzieci,zeby siedzialy spokojnie?
--
http://www.suwaczki.com/tickers/iv093e5eby3jyecq.png
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.