Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   emama   Znów poczuć się jak kobieta

Komentarze do artykułu

Znów poczuć się jak kobieta

Fajnie być mamą. Ale jeszcze fajniej być ładną i atrakcyjną mamą, prawda? Dla wielu kobiet powrót do formy sprzed porodu jest jednak bardzo trudny. - Trzeba zacisnąć zęby, bo przy dziecku nie ma wiele czasu na dbanie o siebie. Ale to naprawdę możliwe - mówi 30-letnia Marta.

Znów poczuć się jak kobieta

Autor: yaagoodka 01.10.10, 18:52
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
o jejku!!! co to za wywody? Przecież przez pół roku po porodzie hormony same odchudzają, nie potrzebowałam żadnej diety ani cwiczen, po 2 miesiącach od porodu weszłam w dżinsy sprzed ciąży i ponieważ ciągle karmię piersią (już dziewiąty miesiąc) to ważę 50 kg, to jest mniej niz ważyłam przed zajściem w ciążę. A może jestem jakimś ewenementem...? Na jakiś aerobik chętnie bym się wybrała, ponieważ pewnie wkrótce oszaleję od tych 4 ścian, szkoda, że nikt nie nie pomaga mi przy dziecku, sytuacja opisana w artykule to moje pobożne życzenie naprawdę...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.