Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   emama   rozmowa kwalifikacyjna z dzieckiem?

rozmowa kwalifikacyjna z dzieckiem?

Autor: nowak_olga 07.06.11, 17:15
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam, jestem mama 7 msc coreczki, chce wspomoc nasz domowy budzet i dlatego szukam pracy na weekendy kiedy to mala moze sie zajac jej tata. Wyslalam cv do piekarni na stanowisko sprzedawczyni zadzwonili do mnie i chca zebym jutro przyszla na rozmowe, ucieszylam sie ze jest odzew a tu nagle okazuje sie ze kompletnie nie mam jej jutro z kim zostawic, siostra, rodzice, dziadkowie, narzeczony wszyscy akurat jutro sa zajeci i nie moga sie nia zajac nawet chwile. Zostaly mi 2 opcje, isc z mala, albo wogole nie isc bo o przelozeniu terminu nie ma mowy ze strony pracodawcy.... co zrobic... praca jest na weekendy a wtedy takie sytuacje sie nie beda zdarzac tylko czy oni to zrozumieja....
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-196
(101-196)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

SERWIS EDZIECKO.PL POLECA:

Seks w polskim wydaniu

Po ciemku, po cichu, ale... ekstra!

Pielęgnacja niemowlęcia

Czy jesteś ekspertem? Sprawdź!

Toksyczny styl rodzicielstwa?

Wszyscy popełniamy błędy, ale niektóre z nich da się wyeliminować...

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.