Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   emama   Ja i Paranormal activity ;)

Ja i Paranormal activity ;)

Autor: yenna_m 20.12.11, 13:13
Postanowilam wczoraj obejrzec.
Super.
W zasadzie nie odwazylabym się, bo jestem straszny trzęsityłek, ale
1. przeczytałam o czym film i czego się mogę spodziewać
2. nie byłam sama w domu
3. oglądałam przy zapalonym świetle
4. i w tv a nie w kinie wink

I super.
Ok. 3 w nocy obudził mnie mąż, ktory właśnie wychodził z domu, bo jechał służbowo gdzieśtam. Zostałam prawie sama w domu wink
I zaczęło się.
Przypomniało mi się, że wszystkie paranormalne zdarzenia w filmie miały miejsce między między 1 a 3.30 wink A potem usłyszałam stukanie. A potem coś runęło (tak, to koty się tłukły i urządzały wyścigi, wiedziałam o tym doskonale). Więc zakryłam się po oczy kołdrą. Dobrze, że pies spał obok, bo pewnie jajko bym ze strachu zniosła wink
Mokra ze strachu wink przeleżałam pod tą kołdrą do 4.30, przypominając sobie wszystkie co ciekawsze sceny (szczególnie finałową, która wracała mi przed oczy co rusz wink ), zanim zdecydowałam się wyjść do toalety wink
Potem udało się zasnąć smile

I teraz zastanawiam się, co mnie podkusiło, żeby ten film oglądać? W sumie nie był jakoś szczególnie przerażający, ale nocą wyobraźnia spłatała mi całkiem porządnego figla wink Nocą jakoś wszystko straszniejsze wink

Miewacie czasem takie schizy po obejrzeniu jakiegoś filmu?

--
Nie brzmi to jak skomplikowana zabawa, ale najważniejsza zasada Bycia Grzecznym brzmi: kot powinien być grzeczny w taki sposób, by sprawić jak najwięcej problemów swojemu właścicielowi, który jednak nie może kota skarcić, bo przecież kot w tak oczywisty sposób stara się Być Grzeczny. (Kot w stanie czystym, T.Pratchett)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.