konsta-is-me Re: Watek o wlasnym debilizmie. Kto przebije? 07.10.19, 12:51 Zagadalam sie i przegapilam samolot do Indii. Jakos chyba podswiadomie bo nie chcialam jechac . Ostatnio mialam przesiadke z Wiednia w Bratyslawie i nie wiadomo dlaczego wbilam sobie do glowy ze to jest o 12 w nocy, a bylo faktycznie (na bilecie tez) o 23. Cos mnie tknelo, ze postoj jest dlugi ale nie moglam w to uwierzyc i prawie wyklocalam sie z polowa autobusu , ze to nie moze byc Bratyslawa, bo przeciez za wczesnie i w ogole wszyscy sa w bledzie, bo za wczesnie... Do tego stopnia, ze stojac juz na peronie, pytalam konduktora czy to NA PEWNO Bratyslawa i nie bylam pewna czy mnie przypadkiem nie nabiera XD Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Watek o wlasnym debilizmie. Kto przebije? 07.10.19, 15:39 no ja tak zrobiłam. Na szczęście tylko z flix busem -- "jest ujowo, ale stabilnie..." Odpowiedz Link Zgłoś
wlazkotnaplot Re: Watek o wlasnym debilizmie. Kto przebije? 07.10.19, 16:56 Sytuacja osoby znajomej (serio nie ja!).. Mężczyzna, żołnierz zawodowy, pomylił obudowę świetlówki która odpadła z sufitu z......podejrzanym przedmiotem przypominającym ładunek wybuchowy (zerkając przez judasza, bal się wyjść na klatkę). Wezwano straż pożarną, panów saperów, policję, ewakuowano klatkę). Z relacji znajomych ów żolnuerz6nsdal jest w czynnej służbie i ma się zawodowo bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama