lulkak 18.10.19, 09:47 Dziewczyny, macie takowe? Używacie? Podpowiedzcie jaką warto kupić do włosów o długości za brodę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nightdream Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 11:10 Ja mam Babyliss i bardzo ją lubię. Sprawdzała się przy krótszych włosach i teraz przy dłuższych. Zaraz poszukam jako mam model- kupiłam ją kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 11:12 BeLiss 2735E. Ja podsuszam włosy zwykła suszarka i potem modeluje je tym sprzętem Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 11:26 To ja mam albo tę samą, albo bardzo podobną. Na początku nie byłam zadowolona, bo myślałam, że będzie kręcić włosy bardziej, ale potem ją doceniłam. Nawet bez żadnego środka stylizującego "robi" fryzurę. Jak ktos ma niesforne kosmyki, to je ujarzmi, włosom nada połysk i wygładzi. Fajne urządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 18:42 Nazwa suszarko-lokówka jest myląca, to jest obrotowa szczotka modelująca. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 11:19 Żyć bez niej nie mogę . Mam kręcone, puszące się włosy. Prostownic nie lubię i musiałabym się chyba z 2h męczyć przy mojej ilości włosów. Włosy mam po niej jak po suszeniu "na szczotce" u fryzjera. Mogę je nią albo pokręcić albo wyprostować w zależności jak używam. Dla mnie wynalazek ratujący życie Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 17:13 I ja polecam. Mam babyliss. Mam włosy długości mniej więcej za brodę, zakrywające szyje, mam dość gęste włosy i bardzo łatwo układa mi się tą suszarko-szczotką, i szybko. Tylko włosy musza być podsuszone, nie zupełnie mokre. I moim zdaniem ona loków nie robi, tylko modeluje, wygładza. Odpowiedz Link Zgłoś
nelamela Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 17:17 Mam Rowente jakąś niedroga i ja uwielbiam. Polecam. -- O Dzizasss, gdyby glupota mogla fruwac, to Pani Plastyczka lunche jadalaby ze Swietym Piotrem.... Odpowiedz Link Zgłoś
rosie Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 17:22 m.emag.pl/suszarko-lokowka-zelmer-zhs-14050-z-jonizacja-zhs14050/pd/DRH2NMBBM/ taką zelmera mam ponad 12 lat. Jest super, jonizacja-wlosy nie elektryzują się nawet zimą. Dwie moce ciepłego powietrza i jedna opcja powietrza zimnego. Nawet ostatnio zastanawiałam się czy jak moja padnie to kupię taką samą Odpowiedz Link Zgłoś
rosie Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 17:26 kurcze, jednak niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 17:26 Mam Rowentę. Używam jak mi zależy na gładkich włosach. Podsuszam najpierw zwykłą suszarką, a potem dopiero dopracowuję obrotową. Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 18:41 Mam Babyliss 2777U ze szczotką średnicy 42mm, świetnie się sprawdza do włosów o tej długości. Pamiętaj tylko, że to nie jest lokówka, nie zakręcisz nią loków, tylko wygładzisz włosy proste/falowane i ułożysz końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
lulkak Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 18.10.19, 18:47 Dziękuje Wszystkim! Właśnie za Wasza poradą kupiłam BeLiss 2735E i lecę do domu wypróbować to cudo Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: suszarko-lokówka (szczotka obrotowa) 20.10.19, 19:16 Mam, ciężka, mam śliskie włosy, ale nie raz sobie wyrwałam sporą ilość. Ciężka, ciężka, ciężka, wygląda jak duży masażer ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama