lemasakr 26.10.19, 10:29 Czy znajde jakies matowe w 1-2 klasie ucisku? Mialam do tej pory Pani Teresa i avicennum ale szukam czwgos blizszego normalnym rajstopom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokka39 Re: Rajstopy kompresyjne 26.10.19, 18:20 Ja mam firmy Medi, 2 klasa ucisku i wyglądają jak normalne grube rajstopy, tylko oczywiście zakłada się je tragicznie, jak wszystkie kompresyjne zresztą. Niestety, są sporo droższe od pani Teresy, 300zł na pół roku. -- www.perfumanka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lemasakr Re: Rajstopy kompresyjne 27.10.19, 14:13 Jest urzadzenie do zakladania, probowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Rajstopy kompresyjne 26.10.19, 18:32 Ale którą klasę musisz nosić? Między 1. a 2. jest spora różnica przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama