21mada 30.10.19, 22:17 Jesteście na randce, zaczyna się robić gorąco, a wy sobie uświadamiacie, że macie nieogolone nogi. Co robicie? Idziecie na całość mimo to czy wycofujecie się pod byle pretekstem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara.myszka.555 Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:18 A w łazience jest maszynka do golenia? Odpowiedz Link Zgłoś
korag100 Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:26 Mada całe życie myślisz tylko o randkach a tu nogi nieogolone ? A może to była ta ostatnia szansa ? Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: A taka sytuacja 31.10.19, 11:16 Człowieka, z którym i tak planuje się za chwilę wymianę płynów ustrojowych, więc teoretycznie jaki to problem. Chociaż sama też bym nie użyła nie swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:32 Idąc tropem wczorajszego wpisu Cauliflower o bezokich koleżankach męża- nie mam nóg Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:33 idę na całość i olśniewam lowelasa, łaskocząc go kudłami na nogach podczas igraszek - to wyrafinowana wszak pieszczota. -- idę tam, gdzie idę Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:36 Jak zrobicie to na stojąco to jest szansa, że nie dosięgnie do nogi. Idź na całość! Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:38 Prawdziwej ematce nigdy nie wyrastają włosy na nogach -- Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: A taka sytuacja 31.10.19, 04:50 Poddala sie serii zabiegow laserem. Za kazdym razem silnym poparzeniem skory, ale wlos juz nie wyrosl. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: A taka sytuacja 31.10.19, 08:13 Ne ne, rasowej ematce (tej proszonej o dowód w monopolowym) to tak same z siebie nie rosną Ma najwyżej leciutki puszek. -- Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:39 Moja Kolezanka mówi ze zawsze jej się trafi sex jak jest nienaszykowana. A jak się odszukuje golenie itp to nigdy nic nie wyłapała. Wiec ja mężatka wiec mało mam wspólnego. Ona szła na całość bez krępacji. -- ----------------- Życie ma tyle kolorów, ile potrafisz w nim dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:46 A jaki związek ma randka z nieogolonymi nogami? Przecież nie przyniosłaś tych nóg w torebce, tak czy siak je widział. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: A taka sytuacja 31.10.19, 07:27 Przez spodnie to się chyba włosy nie przebijają, więc miał szanse nie widzieć😂 Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: A taka sytuacja 31.10.19, 09:51 I co na tej randce będzie spodnie ściągać? Z ginekologiem ma tę randkę? Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: A taka sytuacja 31.10.19, 10:59 Miała na myśli randkę rozbieraną :p Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: A taka sytuacja 31.10.19, 10:31 Ale pisała ze się robi gorąco więc wtedy spodnie nie są potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A taka sytuacja 30.10.19, 22:56 Na twoim miejscu bym nie golila, mąż moglby zaczac cos podejrzewac. -- Paweł Moje dziecko powiedziało Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: A taka sytuacja 30.10.19, 23:24 zależy od pozycji -- jako jedyny gatunek na ziemi znosimy jajo przed wybudowaniem gniazda - K. McCloud Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: A taka sytuacja 31.10.19, 06:54 Mada, kiedy dwoje ludzi jest na siebie napalonych, to takie drobiazgi nie mają znaczenia. Przykro mi, że nie dane Ci było przetestować. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: A taka sytuacja 31.10.19, 07:26 Dbam o to, by nogi nie ujrzały światła dziennego, a jedynie przyćmione światło świec/nocnej lampki. Przy epidemii krótkowzroczności jest szansa, że napalony nie zauważy, jeśli zrobi się naprawdę gorąco, i szybko przejdzie do sedna. Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: A taka sytuacja 31.10.19, 09:32 Na takie sytuacje wymyślono rajstopy z dziurką! Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: A taka sytuacja 31.10.19, 09:33 Swoją drogą facet by się chyba po głowie popukał, że przez jakieś futerko na nogach miałabyś zrezygnować z seksu. Takie rozkminy to się ma jak się jest szesnastoletnią ofiarą instagrama. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: A taka sytuacja 31.10.19, 09:38 kochana, zależy jakie kto ma włosy! jak 2 na krzyż to wiadomo, ale bywają przecież niezwykle mocne owłosienia, czarne, grube i jak się nie ogoli to po prostu jest to widać i mocno czuć -- Cien años de soledad Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A taka sytuacja 31.10.19, 09:58 Sarenka -- "seksualna władza kobiet to jedyna władza kobiet, która się mieści w patriarchalnym etosie" skradzione od bene gesserit Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: A taka sytuacja 31.10.19, 09:35 nie ma takiej możliwości, nie chodziłam na randki nieprzygotowana. -- Cien años de soledad Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: A taka sytuacja 31.10.19, 12:26 No wiesz???!!! zawsze pisałaś, że kobiety koło 40. tak mocno o siebie dbają...a tu taki problem? i to na randce? Jeśli zaniedbanie było spowodowane chorobą, to odpuściłabym z wiadomych względów, jesli brakiem czasu - też, bo jednak stres nie jest okolicznością sprzyjającą... Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: A taka sytuacja 31.10.19, 12:41 Masz włosy na nogach? Fe. Ja nie mam owlosionych nóg i takich problemów. Zresztą męża mam i nie szukam kochanka. Gdybym szukała to zawsze bym była gotowa😁 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama