mum2004 Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 10:21 minerallna napisała: > Proszę nie komentować ceny, bo wiadomo że ematka to w tej cenie to kupuje wacik > i .... > Śmieszna jesteś, że to niby mało za kawałek ortalionu? Wygląda jak chińszczyzna z aliexpress. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 10:40 Fajna kurtka, ogon moze byc. Jesli dobrze Ci w tym kolorze (w sensie nie wygladasz blado) to bierz! Bardzo podobaja mi sie te buty, sama bym takie chciala, ale widze ze ta firma akurat butow nie sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 07:39 Takich butów widziałam masę na zalando ostatnio. Do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
maja0026 Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 10:49 bardzo ladna🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 10:50 Ogon to jej najmniejszy problem, wygląda jak koc termiczny Ale skoro ci się podoba, to noś na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 12:52 Zostaw, jak będziesz musiała zimą usiąść na lodowatej ławce, to docenisz A w ogóle kurtka fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 13:22 Czepiasz się Fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 14:15 W zestawie ze spódniczką jest ok. Wreszcie jakaś sensowna inicjatywa, może reszta Ematek i Eojców weźmie z Ciebie przyklad i z tych durnych, szkodliwych spodni zrezygnuje. -- Kiltowa Rewolucja! Kilt sobie kup bo to już Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 14:23 Mnie się podoba. Kolor wprawdzie nie dla mnie, ale puchówka, krój jest ok, błysk jest też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 15:19 Zarowno kroj jak i kolor i material sa brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 15:53 Jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 15:57 Jest mega fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 01.11.19, 20:13 Mnie się te ogony nie podobają. Miałam taką spódnice, to dałam do przerobienia, jakoś mi to przeszkadzało. Od tamtej pory unikam. Kolor też nie mój (nie lubię takich błyszczących), a poza tym ok Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 00:12 Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Kurtkę zostawiam 🙂 -- Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 00:21 Fason praktyczny - na chłody idealny, ładny kołnierz, dobre wypełnienie. Błysk - kwestia gustu... jeśli nie przypominasz w nim kokona, to jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 10:16 Zostawić! Tiffi cudna firma. Uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 10:22 Zależy od tego jak będzie leżała. Problemem nie jest ogon, cena czy fason, ale rękawy. Dla modelki są za krótkie. Jeżeli jesteś niższa od modelki to mogą być ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 14:16 Ładna kurtka, dłuższy tył b. dobrze wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 15:43 Kurtka spoko, ja bym nosiła bez obaw. Bardziej mnie zastanawia błysk niż ogon, tzn.czy na żywo się za bardzo nie błyszczy. -- come to the dark side, we have cookies! Odpowiedz Link Zgłoś
iimpala Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 17:44 a to, jak kupowałaś, ogona nie widzialaś??? Ja bym nie kupila (nie próbowała) bo to, co wygląda super na modelce w roz. 34 i odpowiednio ustawionej fotografii, niekoniecznie dobrze bedzie wygladało na mnie, w rozm. 38/40. Że o wiekszym rozmiarze nie wspomnę. I nie wiem czy zaważylyście, że takie kurtki, narzutki, parki itd ZAWSZE są fotografowane w stylu - modelka rozpieta, z zarzuconą chustą "nań", co najwyżej. Weź taką zapnij pod szyje, jak to w zimnie i mrozie wypadałoby, to zaraz pokaże sie jak owinieta w koldrę babuszka. Taka prawda... Nie czujesz się dobrze? odeślij. Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 03.11.19, 10:35 Poza tym ze modelka jest co najmniej kilkanaście cm wyższa. Jakby miała rozm 34 przy wzroście 160 to nie wyglądałaby wcale tak szczuplo, a już na bank nie w tej kurtce. Puchowa może się ubić po sezonie częstego noszenia i prania ale lepiej wybrac taliowany krój. No i rękawy nieproporcjonalnie krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_kom Re: Kupiłam taką kurtkę... i nie wiem czy ... 02.11.19, 18:43 kurtka taka sobie, ujdzie ale buty fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama