Dodaj do ulubionych

Który papier ryżowy?

08.11.19, 17:41
Jak w tytule - który polecacie? Do tej pory używałam Tao_Tao. Ale wyparował z supermarketów i dyskontów. Który polecacie jako zamiennik? Kiedyś kupiła,m jakiś inny - śmierdział jak guano, był gruby i ciągnął się jak guma do majtek. Pech, bo nie pamiętam, który to był. Jeden z tych dwóch:

https://zakupycodzienne.carrefour.pl/images/product/350x350/house-of-asia-papier-ryzowy-okragly-100-g-2kuqml.jpg
https://www.bluedragon.pl/sites/default/files/styles/618x500/public/product_images/papier_ryzowy.png?itok=4pCXs5-P
Obserwuj wątek
    • iimpala Re: Który papier ryżowy? 08.11.19, 18:29
      a do czego?
      do sajgonek duzo lepszy jest poniższy.
      ja kupuje w stacjonarnych sklepach, trzeba poszukac lokalnie (lub wysyłkowo)
      Z papierem ryzowym mam jak najgorsze doswiadczenia.
      Ponizsze ciasto jest takie, w jakim przychodzą zamawiane sajgonki. Jest chrupkie, nic sie nie ciągnie a w czasie smażenia - nie bąbluje
      http://www.masala.com.pl/galerie/c/ciasto-na-sajgonki-550g_1501.jpg

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka