bebi_nowa 18.11.19, 11:14 chciałabym pojechać do Wiednia samochodem. z tego co zdołałam wyczytać w Internecie, parkowanie w dość rozległym centrum nie tylko jest płatne ale i ograniczone do 2h? jakie są możliwości zaparkowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka_milka Re: parkowanie w Wiedniu 18.11.19, 11:28 Płatne parkingi podziemne lub parkowanie dalej, na P&R i dojeżdżanie U-bahnem. -- Kobieta z racji posiadania dwóch XX ma w pakiecie wbudowaną opcję sprzątania.[...]x wygląda trochę jak kosz na śmieci, a trochę jak kosz na brudną bieliznę. Jak nie pucuje wszystkiego w zasięgu wzroku, to jest godna pożałowania.Facet ma Y a to wygląda jak kieliszek. On może olewać. by beataj1 Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: parkowanie w Wiedniu 18.11.19, 12:03 Zostaw samochód pod hotelem/tam gdzie możesz zaparkować powyżej 2h i przesiądź się na komunikację miejską. -- ------------------------------------------------------------- "Pan Zenek z Bemowa: Dla mnie super sprawa, że niedziela jest wolna. Uważam, że powinni zamknąć sklepy także w sobotę. Jestem na zakupach tylko ze względu na żonę, która chciała zrobić je przed wolną niedzielą. Odpowiedz Link Zgłoś
bebi_nowa Re: parkowanie w Wiedniu 18.11.19, 12:09 właśnie chciałabym mieszkanie blisko centrum, żeby poruszać się komunikacją/pieszo. ale jest problem z samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: parkowanie w Wiedniu 18.11.19, 13:48 To poszukaj na obrzeżach - komunikacje miejską mają naprawdę dobrą. -- ------------------------------------------------------------- "Pan Zenek z Bemowa: Dla mnie super sprawa, że niedziela jest wolna. Uważam, że powinni zamknąć sklepy także w sobotę. Jestem na zakupach tylko ze względu na żonę, która chciała zrobić je przed wolną niedzielą. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: parkowanie w Wiedniu 18.11.19, 17:31 W Wiedniu zawsze wynajmuję mieszkanie w centrum /bardzo blisko centrum z miejscem postojowym - poszukaj przez booking. Staram się po Wiedniu nie jeździć autem, bo nie tylko jest duży problem z parkingami, ale przede wszystkim bardzo źle jeździ się po tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: parkowanie w Wiedniu 18.11.19, 13:32 Pod kwartalem muzealnym jest swietny parking. Miejsc jest mnostwo, ceny przystepne. Można parkowac do woli. -- Bocianom już dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: parkowanie w Wiedniu 18.11.19, 17:37 Oplaca ci sie jak bilet na samolot 20e? -- wszystkie swinie byly rowne ale niektore byly rowniejsze. a to dlatego ze znaly numer tel do kogo trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama