Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   emama   Re: Przez te dziesięć lat się wyszalałam

Komentarze do artykułu

Przez te dziesięć lat się wyszalałam

Przyznaje szczerze, że nie umie godzić macierzyństwa z karierą, chociaż jest gorącą zwolenniczką korzystania z pomocy innych przy opiece nad dzieckiem. Przy drugim dziecku uczy się sztuki relaksu. Znajomi Kasi Kowalskiej twierdzą, że powinna karmić piersią jak najdłużej.

Re: Przez te dziesięć lat się wyszalałam

Autor: atra1 08.12.08, 08:07
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
dobrze, że się wyszalała i zmądrzała trochę

ale rzeczywiście trochę, bo z wywiadu wyziera brak dojrzałości mimo wszystko. Inna rzecz- może jestem stronnicza, bo nie lubię ani p. Kowalskiej ani jej głosu - wg mnie marniutkiego, ani jej twórczości.
Co do dmuchania fajką córce w twarz przytoczonego - to hm wyraz głupoty, ale to jak napisał autor posta było "kiedyś", więc nie biorę pod uwagę.

Ale tak jak Chylińskiej nie znosiłam pasjami - po przeczytaniu wywiadu z nią o macierzyństwie - pełen szacunek. A tu nic z tego
--
Podawanie pensji w wartościach brutto jest jak podawanie długości penisa wraz z kręgosłupem.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.