Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   etata   Ojciec czy dawca nasienia?

Ojciec czy dawca nasienia?

Autor: gabienka00 28.06.11, 13:28
Witam
Mam pytanie do Panów -może to pomoże zrozumieć mi mentalność faceta. Co czuje facet jak dowiaduje się ,że jego partnerka jest w ciąży? Staram się zrozumieć motywy postępowania mojego partnera z którym byłam 7lat -przyjmowałam go z całym dobrodziejstwem inwentarza jeśli można tak powiedzieć . Bywało różnie ale generalnie na plus -jesteśmy oboje po 30tce więc niedojrzałość nie powinna wchodzić w rachubę a jednak...... . Partner odsunął się ode mnie w momencie jak dowiedział się ,że jestem w ciąży . Absurd sytuacji polega na tym ,że obydwoje doskonale zdawaliśmy sobie sprawę z tego co robimy -powiedziałabym że oboje tego chcieliśmy a w momencie gdy "chcieć" stało się faktem jemu Bozia chyba rozum odebrała -innego tłumaczenia nie widzę . Tym bardziej że sam był wychowywany tylko przez Matkę -gdyż jego biologiczny ojciec zwyczajnie się go wyrzekł . Dlaczego facet , który nienawidzi własnego ojca za to że go zostawił robi analogicznie to samo? Dlaczego niespełna 40letni facet zachowuje się jak nastoletni gó...arz? Bardzo proszę Panów o jakieś konstruktywne dyskusje i opinie
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.