Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Pomorskie   Trójmiasto   Gdańsk-Sopot-Gdynia   laptopy.ne...

laptopy.net co zrobić jak sprzedawca unika

Autor: kasiayeti 22.07.11, 22:42
Witam kilka tygodni temu zakupiłam notebooka w tej firmie,(allegro) niestety pomimo opisu okazał się to używany SONY VAIO. Miał być nowy a posiadał ryski. Zaniepokojona dopiero wtedy zaczęłam szukać informacji o tej firmie i znalazłam wypowiedzi że firma ma w ofercie produkty refurbiszed a sprzedaje je jako noww. Jakoś to dziwne , przecież normalnie to powinni tą firmę zamknąć.
Mnie firma poinformowała że minął termin 10 dni i nie mogę sprzętu zwrócić. Ale to chyba już przesada? Na kartonie były świadczące o kasowaniu zawartości. Po użyciu programu do odzyskiwania skasowanych rzeczy ukazały się zapisy innego użytkownika z Wielkiej Brytanii.
Czy powinnam zgłosić sprawę policji?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.