Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Pomorskie   Trójmiasto   Gdańsk-Sopot-Gdynia   Omijać TSD...

Omijać TSD Skorpion oszukują klientow.....

Autor: supermariob 07.01.12, 14:49
Ostatno korzystałem z usług tej firmy zawsze stawka wynosiła 2 zł za kilometr i nie płaciło sie za postój a teraz liczą sobie 3 zł za kilometr to wychodzi drożej niz taksówka a za czekanie jak jedzie sie po znajomych to kierowca policzył sobie złotówke za minute , czekalismy 12 minut wiec 12 złotych,takze kurs z Oliwy do Sopotu wyniósł mnie 32 zł a to przeciez 4 kilometry.
Taniej wychodzi taksówka a wszedzie pisza ze sa tańsi,ta firma to jakies nieporozumienie nie dosyc ze czeka sie poł godziny(w najlepszym przypadku) to jeszcze są drożsi niz prawdziwe taksówki.Kierowcy wiecznie narzekają jakie paliwo drogie itp.Wszystkim moim znajomym już odradziłem tą firmę.Ostrzegam zatem, telefon 58 346-60-64 to stracony czas, niepotrzebne użeranie się z obsługą, a o kurs i tak najpewniej będzie trzeba poprosić dowolne inne, ale już
prawdziwe a nie fikcyjne taxi na telefon.

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.