Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Pomorskie   Trójmiasto   Gdańsk-Sopot-Gdynia   Omijajcie ...

Omijajcie restaurację Tivoli Due w Sopocie

Autor: korneliaaa 14.02.12, 22:28
Przestrzegam wszystkich przed planowaniem miłej, a nie daj Boże romantycznej kolacji w restauracji Tivoli Due na Monciaku w Sopocie!!
Restauracja to nie tylko jedzenie, ale przede wszystkim ludzie, którzy tworzą atmosferę tego miejsca!
Niestety właścicielka/menadżerka ani do miłych, ani do uczciwych osób nie należy, liczy się dla niej tylko czysty rachunek ekonomiczny.
Skąd taka opinia? Oto konkret:
Kupiłam na grouponie moim rodzicom z okazji rocznicy ślubu zaproszenie na kolację właśnie w tej restauracji. Konieczna była wcześniejsza rezerwacja stolika. Przez tydzień nie można było się dodzwonić do restauracji ( nikt nie odbierał). Gdy do końca realizacji zaproszenia pozostał tylko tydzień okazało się, że restauracja nie dysponuje już wolnymi miejscami na najbliższe wieczory!!!! Pofatygowałam się osobiście bo to przeciez prezent dla rodziców a tu taki wstyd że z prezentu nie skorzystają!! Na miejscu usłyszałam od włascicielki, że ponownie, że nie ma już miejsc i że skoro skorzystało już 500 osób z tych grouponów i są zadowoleni to kilku niezadowolonych klientów nie robi różnicy! W takim razie nie tylko ja jestem w takiej sytuacji. Może ktoś z was również został tak potraktowany? A to jeszcze nie koniec bo okazuje się że od 20.02. do 01.04.2012 rusza kolejna kampania tej restauracji na grouponie i wykupiono na ten czas ponad 500 kuponów, co również będzie niemożliwe do zrealizowania, czyli kolejni wyrolowani klienci, ale reklama jest, no nie?!
Dlatego jeszcze raz przestrzegam przed nieuczciwą restauratorką. Tivoli omijajcie szerokim łukiem!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.