Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Eksperckie   Karmienie piersi±   P.alergolok naciska by odsta...

P.alergolok naciska by odstawić pier¶!!!co robić??

Autor: via.ronchi 05.07.11, 19:53

Witam!

Mam córeczkę ,która w tej chwili skończyła 4 mc.urodziła się z nietolerancja latozy,wiec od pocz±tku nękały j± wymioty,biegunka i kolki..
Zalecony miała Delicol(enzym trawienny) ale niestety z czasem problem narastał.
Ci±gle ma problemy ze skóra , kolki, kupki ze sluzem.Teraz nawet potrafi robic 5-6 razy dziennie i wisi ciagle na piersi,poniewaz jest wiecznie głodna...

Ja oczywiscie jesli chodzi o diete to tylko kurczak ,indyk,ryz,ziemniaki,marchewka z owocow to tylko jabłka..bardzo skromny jadłospis..Po kazdym innym jedzonku jest problem :(

Zaczełam probowac podawac jej deserki ,nie bardzo je toleruje z obiadkami jest podobnie..

Alergolok od poczatku naciska bym odstawiła pier¶ ,ponieważ robie jej krzywdę :(

Ja lekarzem nie jestem ale wiem ,ze juz chyba nie ma nic lepszego od mleka matki!

Synka karmiłam 22mc ,do momentu kiedy sam powiedział mi , ze nie chce juz cysia ,chce zeby teraz było podobnie....:(

Prosze pomozcie mi!moze ktos mial podobny problem...do kogo sie udac??
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedĽ znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶cić zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane w±tki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±. Regulamin.