kropek47 25.08.06, 13:17 Kajtek robi teraz coraz bardziej smierdzace kupki. I nie sa juz takie jak jajecznica tylko maja wlasciwie jedna konsustencje i sa koloru zolto-marchewkowe -- www.tickercentral.com/view/5jzr/2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra51 Re: Jakie kupki? 25.08.06, 13:32 Tymek po piersi ma jajecznicę, a po Bebilonie Pepti śmierdzącą zieloną plastelinę -- Kabaczek Wesolutki już od rana Zawsze pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenka_p Re: Jakie kupki? 25.08.06, 15:54 Ja dokarmiam Bebilonem Pepti od niedawna i też kupki są zielonkawe i okropnie śmierdzące a do tego dużo bączków. Już chciałam biec z tym do lekarza, ale widzę że u was tak samo. No to nie będę panikować. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Jakie kupki? 25.08.06, 13:33 A karmisz piersią, czy mieszanką? Antoś jest na piersi i teraz też już jest tylko "musztardówa", ale nie śmierdzi. Pozdr, Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 Re: Jakie kupki? 25.08.06, 13:37 my jesteśmy na bebilonie a kupku sa zółto brazowe okrutnie śmierdzące papkowate dodajemy kleik Odpowiedz Link Zgłoś
menka12 Re: Jakie kupki? 25.08.06, 13:47 Ja karmię samą piersią i kupki zawsze były żółciutkie, ale ostatnio tj. od 5 dni nie ma ich wcale, tylko bardzo śmierdzące bąki i duzo siku. Ponoć to normalne. Ma któras tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
agness25 Re: Jakie kupki? 25.08.06, 14:25 Szymek tak własnie ma jedna kupka na ok 5- 7 dni, są żołte i rzadkie i duuużo bąkow i sikuJest ok -- Szymus Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: Jakie kupki? 25.08.06, 15:02 na Bebilonie Pepti - zielone, pastowate i śmierdzące - fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
maalgo Re: Jakie kupki? 25.08.06, 15:12 U nas (tylko piers) wczesniej raz na dwa dni kupa mamucia - duza i dosc gesta, a od trzech tygodni dwa razy dziennie wodnista, tuz po karmieniu lub jeszcze w trakcie. Bylam nawet z tym u lekarza, ale okazalo sie, ze wszystko Ok. Do tej pory jednak jest to dla mnie troche dziwne. -- maalgo Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama