• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

jak długo gotować amarantus (ziarno)? Dodaj do ulubionych

  • 13.06.07, 11:54
    czy przed gotowaniem namoczyć?
    Zaawansowany formularz
    • 13.06.07, 14:39
      A nie lepiej płatki kupić ?

      --
      Radość jest tu i teraz.
      Nie trzeba czekać, aż wszystko się ułoży...
      • 13.06.07, 16:03
        a jak ja mam popping w domu to mam to gotowac?
        --
        DLACZEGO
        Laura
        Antos
        • 13.06.07, 20:08
          No co ty, a pop corn tez byś gotowała smile

          --
          Radość jest tu i teraz.
          Nie trzeba czekać, aż wszystko się ułoży...
          • 13.06.07, 20:55
            nie widziałam płatków, mam ziarno i popping, chę wiedzieć jak się gotuje ziarno
            • 14.06.07, 16:05
              Proponowałam płatki bo sa poprostu zjadliwe i łatwiej cos z nich upichcić. A ziarna nigdy nie udało mi sie doprowadzic do stanu uzytecznosci, zawsze było twarde mimo, ze gotowało sie poł dnia. Patrzyłas na stronie producenta ?

              --
              Radość jest tu i teraz.
              Nie trzeba czekać, aż wszystko się ułoży...
    • 15.06.07, 12:56
      nie moczę, gotuję około 20 minut, potem stygnie sobie pod przykryciem, ale
      uważaj, bo jak jest zupełnie zimne to ciężko wychodzi z garnka smile. Zamrażam
      też w małych słoiczkach, mniej wtedy roboty, pozdrawiam - Kasia.
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.