Dodaj do ulubionych

jak długo gotować amarantus (ziarno)?

13.06.07, 11:54
czy przed gotowaniem namoczyć?
Edytor zaawansowany
  • 13.06.07, 14:39
    A nie lepiej płatki kupić ?

    --
    Radość jest tu i teraz.
    Nie trzeba czekać, aż wszystko się ułoży...
  • 13.06.07, 20:08
    No co ty, a pop corn tez byś gotowała smile

    --
    Radość jest tu i teraz.
    Nie trzeba czekać, aż wszystko się ułoży...
  • 13.06.07, 20:55
    nie widziałam płatków, mam ziarno i popping, chę wiedzieć jak się gotuje ziarno
  • 14.06.07, 16:05
    Proponowałam płatki bo sa poprostu zjadliwe i łatwiej cos z nich upichcić. A ziarna nigdy nie udało mi sie doprowadzic do stanu uzytecznosci, zawsze było twarde mimo, ze gotowało sie poł dnia. Patrzyłas na stronie producenta ?

    --
    Radość jest tu i teraz.
    Nie trzeba czekać, aż wszystko się ułoży...
  • 15.06.07, 12:56
    nie moczę, gotuję około 20 minut, potem stygnie sobie pod przykryciem, ale
    uważaj, bo jak jest zupełnie zimne to ciężko wychodzi z garnka smile. Zamrażam
    też w małych słoiczkach, mniej wtedy roboty, pozdrawiam - Kasia.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.