Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Pielęgnacja i zdrowie   Jedzenie   zdrowe odzywianie a przeds...

zdrowe odzywianie a przedszkole!!!

Autor: akonita 30.01.11, 21:34
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
otoz dla mnie osobiscie priorytetem jest wlasnie zdrowe odzywianie a wiec produkty pelnoziarniste,orkisz,kasze wszelkie,ryby dobre gatunkowo itd a wiadomo w przedszkolach karmia produktami oczyszczonymi,bezwartosciowymi i tanimi a przede wszystkim rozgotowanymi i przewzanie to ziemniak a jedyna ryba to panga i strasznie mnie to martwi bo od wrzesnia musze dziecko dac do przedszkola i mam pyt.do mam,ktore staraja sie zdrowo karmic swoje dzieciaczki jak sobie z tym radzicie,czy tez macie takie dylematy ???prosze o odp tylko mam,ktore maja takie same mysli,a nie jakies glupie komentarze i wysmiewanie czyis problemow bo takie mamusie na forach sie pojawiaja,nie pomoga a na dodatek zdenerwuja,czekaja tylko jak tu komus dokopac czy naublizac .pozdrawiam i dziekuje za konkretne wypowiedzi co do tematu
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.