Dodaj do ulubionych

Kucharki poradźcie-grzyby

07.10.11, 09:40
Wybieram się jutro na grzyby. Nie wiem jakie będą rezultaty no ale zakładam, że coś tam do domu przytargam. Uwielbiam zbierać grzyby-jeść ich natomiast nie muszę, mąż podobnie, dzieciom nie dajemy. Zasuszę trochę do barszczu czy kwaśnicy. Czasami dodaję do jakiegoś farszu lub do jajecznicy(to akurat jedyne co z grzybami uwielbiam). No i tak sobie myślę, da się te grzyby jakoś wcześniej usmażyć? ugotować? potem zawekować? aby były w takiej formie, że po otwarciu słoika wrzucam tylko na patelnię do tej jajecznicy?
--
Sygnaturka się zgubiła....
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka