Dodaj do ulubionych

jak zawekować mięso i mieć spokój z gotowaniem

17.06.19, 08:52
Odkąd jestem mamą, skończył się mój komfort gotowania w spokoju. Zazwyczaj nie mam czasu, albo już mi się nie chce. Dlatego poświęcam od czasu do czasu 2 godzinę lub dwie na przygotowanie mięsa do słoików, reszta robi się sama. Później mam kilkanaście obiadów do zrobienia w kilkanaście minut. Polecam mój artykuł o wekowaniu, jak ktoś nie wie, jak to robić, to zapraszam.

gadka-gagatka.pl/index.php/2019/06/15/weki-czyli-gotowanie-dla-leniwych-i-zapracowanych/
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.