• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

jak się suszy grzyby w piekarniku? Dodaj do ulubionych

  • 19.09.06, 22:07
    bo próbuje a one jakieś takie czarne się zrobiły
    Zaawansowany formularz
    • 19.09.06, 22:10
      może temperatura za wysoka?
      moja mama suszy w 50 stopniach przez kilka dni po trochu (z pół godziny może)
      piekarnik oczywiście otwarty
      • 19.09.06, 22:16
        to chyba za duża temperatura była, dzieki śliczne
      • 19.09.06, 22:18
        w "normalnym"piekarniku efekt właśnie taki może być, najlepiej w piekarniku ale
        z termoobiegiem i wtedy to już pełen komfort
    • 19.09.06, 22:16
      moja mama tez suszy po trochu przy otwartym piekarniku a temperatura taka średnia
    • 19.09.06, 22:26
      czyli te czarne mogę po prostu wyrzucić?
    • 19.09.06, 22:26
      Ja suszę nad kuchenką. Z jednej strony kuchenki mam szafkę, z drugiej osączarkę.
      Przeciągnęłam sobie grubszą niteczkę między nimi [przy szafce zahaczyłam o
      zawias] i naciągnięte na nitkę sobie wiszą. Jak coś robię na kuchence czy w
      piekarniku, to ciepełka im dostarcza smile)) Właśnie zauważyłam, że mam małe
      dziurki po bokach pokrywy od kuchenki, przez które można sznureczek przeciągnąć.
      --
      Partner Leń i Egoista
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.