Dodaj do ulubionych

jak się suszy grzyby w piekarniku?

19.09.06, 22:07
bo próbuje a one jakieś takie czarne się zrobiły
Edytor zaawansowany
  • 19.09.06, 22:10
    może temperatura za wysoka?
    moja mama suszy w 50 stopniach przez kilka dni po trochu (z pół godziny może)
    piekarnik oczywiście otwarty
  • 19.09.06, 22:16
    to chyba za duża temperatura była, dzieki śliczne
  • 19.09.06, 22:18
    w "normalnym"piekarniku efekt właśnie taki może być, najlepiej w piekarniku ale
    z termoobiegiem i wtedy to już pełen komfort
  • 19.09.06, 22:16
    moja mama tez suszy po trochu przy otwartym piekarniku a temperatura taka średnia
  • 19.09.06, 22:26
    czyli te czarne mogę po prostu wyrzucić?
  • 19.09.06, 22:26
    Ja suszę nad kuchenką. Z jednej strony kuchenki mam szafkę, z drugiej osączarkę.
    Przeciągnęłam sobie grubszą niteczkę między nimi [przy szafce zahaczyłam o
    zawias] i naciągnięte na nitkę sobie wiszą. Jak coś robię na kuchence czy w
    piekarniku, to ciepełka im dostarcza smile)) Właśnie zauważyłam, że mam małe
    dziurki po bokach pokrywy od kuchenki, przez które można sznureczek przeciągnąć.
    --
    Partner Leń i Egoista

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.