Dodaj do ulubionych

Pilne!!! Mieso na mielone - mozna zamrozic?

12.05.07, 17:50
Robię właśnie kotlety mielone, naszykowałam mięso (z bułką, jajkami, itp.), ale wyszło mi sporo za dużo... Czy mogę je teraz zamrozić w stanie surowym? Czy lepiej usmażyć i potem zamrozić???
Edytor zaawansowany
  • 12.05.07, 17:53
    mroż na surowo- zawsze tak robie
  • 12.05.07, 18:05
    Jak z cebulą to nie mrożę - potem dziwny smaczek ma...
  • 12.05.07, 18:41
    ja z cebulą to nie robie kotlecików
  • 12.05.07, 18:48
    jak już masz z jajkami, to usmaż i zamroź.
  • 12.05.07, 18:50
    Ja też bym najbierw usmażyła, później mozna podgrzać w piekarniku
    --
    Analizując Twoje wypowiedzi dochodze do konkluzji, iż Twoje aforyzmy sa mylne
    ze wzgledu na niezbyt planowe selekcjonowanie pryncypiów.
    fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,59476215.html
  • 12.05.07, 18:51
    albo rozmrozić w śmiercionośnej mikrofalówce smile
  • 12.05.07, 19:14
    No, zapomniałam i mikrofali, ale to dlatego, że namiętnie nie używamsmile)
    --
    Analizując Twoje wypowiedzi dochodze do konkluzji, iż Twoje aforyzmy sa mylne
    ze wzgledu na niezbyt planowe selekcjonowanie pryncypiów.
    fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,59476215.html
  • 12.05.07, 18:55
    Dzięki wielkie smile Usmażę w takim razie i zamrożę smile
  • 12.05.07, 19:08
    A na przyszłość pewnie będę korzystać z tego sposobu coby sobie zaoszczędzić pracy smile
  • 12.05.07, 19:09
    ja tez tak robię i polecam smile

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.