Dodaj do ulubionych

pomozcie...!!!

15.04.05, 16:10
to znow ja witam wszystkich.MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE ODNOSNIE 13 A
MIANOWICIE JAK PRZYGOTOWUJECIE SZPINAK ZEBY SMAKOWAL NIE JAK PODESZWA OD
BUTA :d:d SORRY ALE TAKIE JEST MOJE ODCZUCIA LUBIE SZPINAK SUROWY ALE JAK
DZIS SPROBOWALAM TEJ CIAPY TO MYSLALAM ZE ZWYMIOTUJE.NO I JESZCZE CO DO
BEFSZTYKOW,PRZYPRAWIACIE GO JAKOS??I RYBA GOTOWANA CZY SMAZONA? JESOOO SORRY
ZE WAS TAK DRECZE ALE ZALEZY MI NA TYM.POZDRAWIAM I Z GORY DZIEKUJE ZA
ODPOWIEDZI.PAPAPA AGATA
Obserwuj wątek
    • apja Re: pomozcie...!!! 15.04.05, 16:24
      Jeśli lubisz surowy to jedz surowy. Ja gotowalam szpinak z wegetą, czosnkiem,
      cytryną tak dlugo aż woda wyparowala. Dawalam dużo czosnku.
      Zamiast szpinaku możesz jeść brokul.
      Befsztyki robilam różnie:
      Surowe mięso rozbijalam i smażylam kilka minut z obu stron, możesz posolić
      popieprzyć lub dać inne przyprawy, typu ziola prowansalskie itp..., też
      gotowalam, dusilam, pieklam a jak nie mialam czasu to kupilam duży plaster
      szynki wolowej i też bylo.
      Najważniejsze aby nie lączyć mięsa z mąką bo o to w calej diecie chodzi.
      Rybę gotowala z dużą ilością cytryny i wegetą lub pieklam z tym samym, ale bez
      mąki i jajka, albo jak mi sie nie chcialo kupowalam tuńczyka w sosie wlasnym i
      też się dalo zjeść.
      Nie przepraszaj po to tu jesteśmy by ci odpowiedzieć. Jak będziesz miala
      pytania to pisz na mój adres gazetowy bo tu nie zawsze jestem.
      PA Anita.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka