1ewep 13.06.13, 11:26 W smyk.com wyprzedaż do -50%, T-shirty od 11,99, spodnie za 19,99. Naprawdę polecam ja już obkupiłam swojego synka www.smyk.com/wyprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzodkiewka7 Re: Zaczęła się wyprzedaż w smyk.com 13.06.13, 15:10 W sklepach stacjonarnych też mają wyprzedaż na całą kolekcję letnią, wczoraj widziałam, śmiałam się do kasjerki, że jeszcze lata nie było, a za chwilę kolekcję jesienną wystawią -- Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Zaczęła się wyprzedaż w smyk.com 13.06.13, 19:19 ja nie wiem gdzie wy widzicie spodnie za 19.99 ja widze po 32/39 zl -- ...................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Zaczęła się wyprzedaż w smyk.com 13.06.13, 21:13 Kurtka która w stacjonarnym smyku od dawna jest po 90 zł w tym online jest nadal po 129 zł tak jak na początku sezonu! Spodnie dresowe nadal po 49.90 zł -udało mi się je kupić kilka dni temu 30% taniej ale w stacjonarnym. Nawet krótki spodenki nadal w tej samej cenie. Przeceniono tylko kilka rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Zaczęła się wyprzedaż w smyk.com 13.06.13, 21:10 >jeszcze lata nie było, a za chwilę kolekcję jesienną wystawią ja wczoraj kupiłam jesienną kurtkę - przejściówkę (wiatrówka podszyta polarkiem), przecena z 80 na 55 zł -- Jędrek, 12.03.2009. Odpowiedz Link Zgłoś
lagattina Re: Zaczęła się wyprzedaż w smyk.com 14.06.13, 08:53 Byłam wczoraj w Smyku w Porcie Rumia - sporo rzeczy przecenionych, bardzo ładne bluzeczki po 19 i 20 zł (dla dziewczynek, na chłopców nie patrzyłam). Co ciekawe takie same bluzeczki, które kupiłam wczoraj stacjonarnie, były tańsze niż te na ich stronie po przecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama