Jestem gruba!!! W 23 tygodniu przytyłam już 10 kg.Teraz ważę 70 kg, nigdy nie byłam taka gruba. Najgorzej tyłek i uda, ble. Dziś idę do lekarza i znów będę wściekła bo mi będzie gadał że za dużo przytyłam- niecierpie już tych wizyt, jak mam stanąć na wadze to aż mnie żołądek boli. Przed ciążą jeździłam konno, na rowerze, pływałam- byłam wysportowana i opalona.Teraz lekarz wszystkiego mi zabronił, jedynie na spacerki pozwala chodzić. I sie dziwi że ja tyje!!!!A wcale nie obżeram się tłuszczem i słodyczami. Jak tak dalej pójdzie to będę ważyła 80kg! Do tego jestem blada i nie mogę już na siebie patrzeć. Chyba sobie popłacze, może mi się poprawi. A może znacie jakąś dietę odchudzającą która by nie zaszkodziła maleństwu?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.