Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Ciąża i poród   Ciąża i poród   (Nie)zbędne gadżety ciążowe

(Nie)zbędne gadżety ciążowe

Autor: toya666 17.08.11, 14:43
Witam,
gadżetów ciążowych jest sporo. Zaczynając od wymyślnych ubrań, pasów, po masażery, książki i inne.
Co dla Was okazało się bardzo przydatne, a co wylądowało w zapomnianym zakątku mieszkania po 2-3 użyciach?

Ja na razie mam tylko książkę Heidi Murkoff. W wersji oryginalnej "What to expect when you're expecting". Jeszcze jej całej nie przeczytałam, ale na razie wydaje mi się fajnie napisana, dużo jest ważnych informacji: o diecie, badaniach, sportach, co można już czuć w każdym miesiącu ciąży... Sporo informacji o amerykańskiej służbie zdrowia (cały rozdział), co mi jest akurat zbędne, ale pozostała część jest dobra i przydatna. A być może polska wersja tej książki nie zawiera tego rozdziału - nie wiem, nie widziałam książki po polsku.
--
http://s5.suwaczek.com/20110618560114.png

...::: Dzieci i szklanek w domu nigdy za wiele :::...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.