Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Ciąża i poród   Ciąża i poród   Dziwna biała wydzielina/upław...

Dziwna biała wydzielina/upławy 10tc

Autor: maja_2006 13.09.11, 11:51
Witamsmile
Przejrzałam wyszukiwarkę, ale nie znalazłam tego, o co mi chodzi. Jestem w 10 tc i od początku mam białawe, dość obfite upławy. Tak samo miałam w pierwszej ciąży i to mnie nie niepokoi. Ale od dwóch dni czasem pojawia się coś białego, stałej konsystencji, co wygląda jak białe, małe kawałeczki zmoczonej ligniny. Poza tym też od dwóch dni czuję lekkie swędzenie, zwłaszcza przy wycieraniu się papierem. No i zastanawiam się, co to może być, czy jakaś infekcja? Mój lekarz wyjechał na 2 tygodnie, więc nie mam z nim kontaktu, do innego nie chcę iść. Zastanawiam się nad pójściem do rodzinnego po nystatynę (słyszałam, że można ją stosować w pierwszym trymestrze), tylko nie wiem, czy te objawy to uzasadniają. Co myślicie? Może któraś z Was miała coś podobnego?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.