Dodaj do ulubionych

TSH ciąża początek...

14.03.19, 18:41
Dziewczyny. Jestem w 5 tygodniu ciąży... Endokrynolog dopiero we wtorek....Dzisiaj odebrałam wyniki....
TSH 2,36 (I trymestr 0,01-2,32)
ft3 5,59 (3,8-6,6)
ft4 14,4 (7,86-14,41)
Przed ciążą i teraz brałam Euthyrox 75... Podzielcie się swoją wiedzą, doświadczeniem, bym całkowicie się nie załamała...
Edytor zaawansowany
  • bombonierka 15.03.19, 19:10
    Do wtorku nie jest daleko. Wyniki masz co prawda na granicy ale ważne że nie są dużo ponad normę. Ja w 9+6 tsh miałam 3,4 więc ponad normę i też wizyty nie miałam od razu. Dostalam Euthyrox 25. W między czasie tsh wzrosło więc musiałam dwa razy w tygodniu brać 50. Obecnie już nawet nie sprawdzam tsh bo jestem na finiszu i maluch rozwija się prawidłowo.
    Nie martw się, na pewno dzidziusiowi nic się nie stanie a Twoj lekarz wprowadzi odpowiednie leczenie smile

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.