vit27 22.03.05, 12:06 Właśnie zostałam zaproszona na wesele znajomych. Będę wtedy w 8 m.c i nie wiem czy przyjąć zaproszenie. Czy któraś z Was była może w podobnej sytuacji. Proszę o radę. -- www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20721;121/st/20050623/k/73f6/preg.png%22%3E%3C/a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasola25 mysle, ze zaproszenie nalezy przyjac 22.03.05, 12:14 jesli bedziesz sie dobrze czula to chyba nie ma powodu nie isc na wesele - nie musisz przeciez balowac do bialego rana a jesli nie bedziesz miala sily, lub bedziesz sie czula nienajlepiej (czego nie zycze) to znajomi na pewno zrozumieja pozdrawiam i zycze milej zabawy -- życie zaczyna się po 30-stce!!! nasz bokser Odpowiedz Link Zgłoś
julkowamama Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 12:16 A dlaczego nie? Byłam w 8 m-cu i bylo super. Poszlabym nawet w terminie porodu. Milej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
constance2 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 12:22 Ja w 7 m-cu tańczyłam polkę na weselu. Jeśli się dobrze czujesz to czemu masz nie iść. Miłej zabawy Aga(38t) i Olinek Odpowiedz Link Zgłoś
gosia673 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 12:37 PEWNIE ŻE IDŹ!!TO OSTATNIE TWOJE PODRYGI PRZED MACIERZYŃSTWEM!JA BYŁAM NA WESELU W 9 M-CU CIĄŻY I TAŃCZYŁAM KANKANA.BYŁO SUPER!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzia74 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 12:42 moja siostra na moim weselu byla w 8 miesiacu ciązy ) Bawiła sie wysmienicie Anka Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka99 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 12:43 Ja bylam na tydzien przed porodem i wybawilam sie fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga5 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 12:53 ja sie wybieram na przelomie 7 i 8 miesiaca i mam zamiar sie swietnie bawic ( na parkiecie troche tez) (chyba, ze w tzw miedzyczasie zaczne sie gorzej czuc i lekarz zabroni, tfu tfu). Ale poki co rozgladam sie za jakas wystrzalowa kiecka -- Agnieszka i oczekiwana córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 12:59 mpja przyjaciolka byla na poczatku 9 miesiaca. w jej przypadku odpuszczenie wesela nie wchodzilo w gre ( no chyba zeby cos sie dzialo z ciaza), bo zenil sie nasz kolega z klasy, z ktorym sie przyjaznimy. tanczyla kilka wolnych piosenek, ale byla! i naprawde swietnie sie bawilismy. -- moje szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa256 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 13:31 Ja mam wesele męża siostry 2 tygodnie przed terminem i zamierzam się świetnie bawić Odpowiedz Link Zgłoś
kiti5 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 22.03.05, 13:51 Skad mozesz teraz wiedziec jak sie bedziesz czula w 8 miesiacu,jesli dobrze to oczywiscie baw sie,jesli gorzej to chyba nie ma potrzeby ryzykowac zdrowiem dzidziusia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda742 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 23.03.05, 08:57 ja sie wybieram na poczatku 9 miesiaca na wesele brata ( w czerwcu) -- -- Moja Fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
eska77 Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 23.03.05, 09:06 Ja wybieram się włąśnie dokładnie na miesiąc przed planowanym rozwiązaniem i mam nadzieję dobrze się bawić )) U mnie na weselu była moja szwagierka - właśnie w 8 miesiącu - i tańczyła całą noc - wyszła jako jeden z ostatnich gości. A dzidzia urodziła się zdrowa )) i wesoła. Wszystko zależy od tego, jak będziesz się czuć. Pzdr, eSKa -- Nasza Kropeczka Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 23.03.05, 09:20 Ja właśnie tydzień po Świętach (2 kwietnia) idę na wesele. To wesele naszych przyjaciół, więc odmówić po pierwsze nie mogłam a po drugie nie chciałam. Są dni, że czuję się źle, ale przeważnie jest OK (zresztą w miniony weekend zaliczyłam nawet wieczór panieński) Tańcować raczej nie będę (no chyba, że przytulaczka z Mężem), a na weselach nie jest zwykle bardzo głośno, więc chyba nie będzie problemu. Największy problem mam prawdę mówiąc z ubraniem Pozdrawiam Marta -- src="lilypie.com/days/050602/1/0/1/+1" alt="Lilypie Baby Days" border="0" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
ka_wier Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 23.03.05, 09:28 ja tez byłam na weselu miesiąc przed porodem, owszem było mi ciężko (pewnie przez 12 cm obcasy) ale bawiłam sie super. wyszliśmy koło 1. zasnełam jeszcze w taksówce, ale wspominam to cudownie. urodziłam w lipcu a na nastepną impreze wybraliśmy sie dopiero w lutym- więc to wesele to ostatni moment zeby sie pobawić. -- a oto Staszek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=18233626 Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Re: Czy iść na wesele w 8 miesiącu ciąży?? 23.03.05, 09:35 Mój kuzyn żenił się w dniu, kiedy ja miałam wyznaczony termin porodu. Oczywiście od początku mówiłam, że muszę iść na to wesele. Zaproszenie przyjęliśmy, ale do ostatniej chwili byliśmy niepewnymi gośćmi. Jednak córci się nie spieszyło do nas i na weselu byliśmy. Bawiłam się świetnie do 2 w nocy - mimo ogromnego brzucha. Miałam nadzieję, że jak się wyskaczę, to chociaż skurczy przepowiadających dostanę. Niestety - córeczka jeszcze czekała 16 dni i urodziła się wskutek wywołania. Wiele zależy od Twojego samopoczucia i od stanu ciąży. Jeżeli będziesz się dobrze czuła, a ciąża nie jest zagrożona to idź - będziesz miała co wspominać i opowiadać Maleństwu. nie mogło być inaczej -- lilypie.com/baby1/051018/2/13/1/+1/.png[/img][/url] A oto moja Ania forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=17846554&a=21827410 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama