Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Ciąża i poród   Ciąża i poród   Poronienie. Co dalej?

Komentarze do artykułu

Poronienie. Co dalej?

Co szósta ciąża kończy się poronieniem. Czasem dochodzi do niego tak wcześnie, że kobieta bierze pojawiające się krwawienie za spóźnioną miesiączkę.

Poronienie. Co dalej?

Autor: asszka 15.11.09, 12:09
witam was slonka drogie!!ja poroniłam 2 razy.z mezem staralismy sie ponad rok czasu.udalo sie.czieszylismy sie tydzien.w 6tc zaczełam krwawic.potem szpital,poronienie,zabieg.ogromny bol po stracie aniołka i pytanie dlaczego?pół roku pózniej zaszłam w 2 ciaze i historia sie powtórzyła..zaczeło sie chodzenie po bezdusznych lekarzach.w koncu trafilam na pania doktor,ktora sama przezyła poronienie.zlecila badania i okazało sie ze ja i moz mamy podwyzszona lekko prolaktyne.bralismy leki i po miesiacu cud!3 ciaza.nie było łatwo.lezenie-profilaktycznie do 15 tc,leki,zastrzyki.w 31 tc.pojawiło sie zagrozenie przedwczesnym porodem.ale udało sie dnosiłam.urodziłam w 38tc.przez ciecie zdrowego,duzego chłopca.!!dzis ma 10 miesiecy.
Sama czesto mysle ze moze by sie dało uratowac wczesniejsze ciaze gdyby odpowiedni lekarz,diagnostyka,ale widoczniw tak mialo byc.Niebo cierpi chyba na deficyt aniołkówsmile
Dziewczyny głowa do góry,i wy w koncu doczekacie ukochanego bobaska.pozdrawiam cieplutko!!!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (101-110)
(1-100)
przejdź do: 1-100 101-110

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.