hatta 01.02.07, 15:22 Biore kolejny antybiotyk w tej ciazy (35tc) i nie spytalam o jedno. Czy mozna brac jakies leki oslonowe, typu trilac? Cz ktoras z Was pytala lekarza o cos takiego? A jesli tak, to ile tego bralyscie? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab_78 Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 15:32 ja tam nic nie bralam, antybiotyku tez nie, to co moze Ty tez nie bierz, co? a powaznie - zadzwon do swojego lekarza i sie dopytaj. -- Odpowiedz Link Zgłoś
hatta Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 15:51 Droga ab_78. Ciesze sie, ze masz lekarza na telefon. Nie kazdy ma to szczescie:- ( Od 1,5 miesiaca leze w lozku i chodze tylko do lekarza i tylko kiedy musze. Leki oslonowe to nie jest az tak wazna sprawa. Tu, na forum, moze byc mnostwo osob, dla ktorych odpowiedz na pytanie "brac czy nie brac" jest oczywista, bo braly same antybiotyki i rozmawialy o tym z lekarzem. Dla mnie jest to jakas wskazowka. I tyle. Na forum na pewno ne uzyska sie diagnozy, ale rada "jak to bylo uWas" to nie to samo. Niemniej jednak dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 15:56 Osłonowe, któe wymieniłaś można. Brałam kilka razy Duomox i zawsze do tego Lakcid, chociaż lepsze są maślanki, kefiry, mleko acidofilne, jogurty naturalne. Lepiej zabezpieczyć się osłonowo, niż później mieć problemy z florą bakteryjną pochwy i brać kolejne leki. -- Maja Odpowiedz Link Zgłoś
abumba Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 15:55 Można brać jak najbardziej-nie ma żadnych przeciwskazań-w Twoim przypadku jest to tym bardziej wskazane. Pozdrawiam! KasiaMN Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 17:12 Nie tylko można, ale przy antybiotykach jest to wskazane. Dawkowanie będziesz miała na ulotce, ale pamiętam, że wystarcząją b.niewielkie dawki. -- DLACZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 17:50 niedawno brałam ze wskazań lekarza lacibios - myslę, że to lek z tej samej rodziny - więc pewnie można -- VANILIOWE FORUM DLA KOBIET-ZAPRASZAM PRYWATNA GALERIA FOTOGRAFICZNA Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 17:51 poprawka - lacibios femina - bo jest sam lacibios - a to co innego -- VANILIOWE FORUM DLA KOBIET-ZAPRASZAM PRYWATNA GALERIA FOTOGRAFICZNA Odpowiedz Link Zgłoś
laluu Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 17:56 probiotyki mozna brać jak najbardziej. Ja biorę codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocikk Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 18:15 Ja biore lacidofil cały III trymestr Odpowiedz Link Zgłoś
ulaa4 Re: Trilac, lacidofil itp. - mozna brac? 01.02.07, 19:36 można brać. ja się pytałam mojego gina. jeszcze Probiolac jest dobry!!!!! 3x1 tabletka lacidofilu Probiolac 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama