Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Ciąża i poród   W oczekiwaniu   Witam.

Witam.

Autor: zilaneczka-net 10.09.09, 08:34
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Hej dziewczyny pewnie pomyslicie ze jestem wariatka... Wczoraj pytalam sie was czy macie pobolewania w dole brzucha na poczatku ciazy i mowilyscie ze tak, ale ja jednak na ostatnia chwile bo o 19-tej popedzilam do lekarza. Zbadal mnie i po badaniu powiedzial ze macica sie zmienia ale na USG nie bylo jeszcze widac mojej "fasolki"sad powiedzial ze jak bym przyszla dwa dni pozniej to pewnie by juz bylo cos widac, ale ja nie moglam czekac z ta wizyta z tego wzdledu ze pracuje w sklepie spozywczym i jestem tam sama codziennie przez 9 godzin, wiec mozecie sobie wyobrazic te pudla, skrzynie i transportery do przenoszenia tylko przeze mnie. Mysle ze dobrze postapilam a co Wy byscie zrobily. Pozdrawiam cieplutko i przepraszam za tak dluga rozpiskesmile

P.s. Co to za tabletki Dufaston? ( chyba tak to sie pisze) ide je dzis wykupic.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (401-500)
(301-400)
(501-600)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.