m1519 24.02.07, 10:26 Czy ktoś wie coś więcej na temat dr Małgorzaty Bińkowskiej ze szpitala Bielańskiego? Jakie zajmuje tam stanowisko? Czy któraś z was prowadzi/ prowadziła u niej ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falasarna Re: dr. M. Bińkowska - Bielański czy ktoś zna? 24.02.07, 22:50 ja znam jedyne co mogę powiedzieć to DOSKONAŁA, wiedza, doświadczenie i konkrety, żadnego pustego mizdrzenia, wspaniała odmiana po milusińskich nicniewiedzących z żelaznej Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: dr. M. Bińkowska - Bielański czy ktoś zna? 25.02.07, 10:47 Konkretna babka i chyba fachura Na mnie pzoostawila bdb wrazenie (byla na patologii ok. 10 dni, wiec mialam z nia stycznosc codziennie). I zdaje sie, ze jest tam glownodowodzaca (na patologii). -- i87.photobucket.com/albums/k139/gaba2006/060930_05.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1diavola Re: dr. M. Bińkowska - Bielański czy ktoś zna? 03.03.07, 07:23 Potwierdzam, że szefuje na patologii. Właśnie mam tam staż Jako lekarz super, jako kobieta czasami ma zgryźliwy humor. Ale polecam w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: dr. M. Bińkowska - Bielański czy ktoś zna? 03.03.07, 07:26 humor zgryzliwy to ma mi nieżle dopiekła jak leżałam na patologii Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiagn Re: dr. M. Bińkowska - Bielański czy ktoś zna? 04.03.07, 17:21 Leżałam tam 2x na patologii i miałam nieprzyjemność widzieć tę wiecznie naburmuszoną, zgryźliwą i nieprzyjemną dla pacjentek Panią co najmniej raz dziennie. Jak dziewczyna na obchodzie zapytała kiedy będzie mogła wyjść do domu, usłyszała suche: w każdej chwili na własne życzenie, jak się pani nie podoba! Mnie zadała pytanie o to ile mg. czegoś tam ma lek, który przyjmuję. Nie jestem ani lekarzem, ani farmaceutą, więc zdumiona odparłam, że nie wiem, nie wiedziałam, że mogą być różne dawki tego leku... Odpowiedź : to dużo pani wie o swojej terapii!! gratuluję wiedzy!!Mojego męża za uśmiech też zmieszała z błotem, bo jej nie jest do śmiechu...a biedaczek tylko zażartował na rozluźnienie atmosfery. Fachurą podobno jest( choćinna lekarka uczyła ją robić mi usg) , ale jej charakter BARDZO mnie do niej zniechęca Odpowiedz Link Zgłoś
falasarna Re: dr. M. Bińkowska - Bielański czy ktoś zna? 06.03.07, 16:59 i właśnie za to ją lubię i dzięki temu jej ufam. żadnego pitu pitu, tylko zdecydowanie i konkretne informacje. sama taka jestem i z panią doktor rozumiałam się doskonale, dla mnie zawsze była super. na patologii w ciągu ostatnich paru lat lezałam chyba 9 razy i napatrzylam się na lekarzy. skoro widywałaś ją co najmniej raz dziennie, to świadczy doskonale o niej, a w ciąży jesteś ty, nie lekarz, który ma setki pacjentek i to ty masz obowiązek wiedzieć co, w jakiej dawce, po co i kto ci przepisał. i tak podziwiam jej spokój co do niektórych pacjentek, sama na jej miejscu nie byłabym tak pobłażliwa dla dziewczyn, które zachowują się jak użalające się nad sobą leżące nieświadome leniwe kłody. w szpitalu odwiedza cię mąż, matka, koleżanka, więc nie wymagaj od lekarza oglądającego codziennie prawdziwe zmagania i tragedie, że na patologii będzie się zachowywał jak ciepła klucha. ja zawsze miałam z p.Bińkowską dobry kontakt, odwiedzała mnie na położnictwie, przytulała, kiedy było trzeba. wszystko zgodnie z sytuacją. pani doktor nie jest ultrasonografistą, jest doskonałym ginekologiem i endokrynologiem. bada szybko i sprawnie, zawsze jest bardzo skupiona. swym działaniem i zdecydowaniem uleczyła moje rany po rozlazłej milusińskiej żelaznej i co najważniejsze dzięki niej po kilku latach doczekałam się dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
milaczki Re: dr. M. Bińkowska - Bielański czy ktoś zna? 13.03.07, 14:19 Mogę wypowiadać sie tylko pochlebnie. Pierwszą ciążę poroniłam, później miałam kłopoty żeby zajść w ciążę. Chodziłam do kilku lekarzy aż wreszcie zdecydowałam się na doktor,której pacjentką jestmoja mama - Dr Bińkowską po wysłuchaniu mnie, na pierwszej wizycie zleciła badania, na drugiej przepisała leki a gdy poszłam trzeci raz - byłam juz w ciązy. Zawsze miła, konkretna i fachowa. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
falasarna Re: dr. M. Bińkowska - Bielański czy ktoś zna? 14.03.07, 12:31 u mnie była podobna sytuacja, jak pani doktor zobaczyła kalendarzyk badania płodności z żelaznej, z którym bujałam się ponad rok, to się tylko uśmiechnęła. od razu zaleciła badania, postawiła diagnozę i zaproponowała leczenie. w następnym cyklu byłam w ciąży, którą doskonale poprowadziła. cc w Jej wykonaniu to prawdziwe mistrzostwo. uwielbiam Ją, jej specyficzny humor, zaradność, precyzję i drapieżny głos Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama