Gazeta.pl   Forum   eDziecko   eRodzice   Z dala od Polski   Polska przychodnia w Wellingbor...

Polska przychodnia w Wellingborough

Autor: ankaw2 01.11.11, 15:31
Witam,
Chciałam odpowiedzieć na zapytanie jednej z mam z Northampton, ale coś mi nie wyszło więc założyłam nowy wątek, może komuś innemu też się przyda ta informacja. Dla kobiet szukających polskiego ginekologa w okolicach Northampton mam dobrą wiadomość. Zaraz obok w Wellingborough jest polska przychodnia i bardzo dobry ginekolog, który prowadził moje dwie ciąże. Jest jednym z niewielu lekarzy który faktycznie wykonuje ten zawód z powołania i traktuje pacjenta jak człowieka a nie jak kolejny przypadek. Wiem że wielu osobom pomógł, zwłaszcza parom, które mają problem z zajściem w ciąże - moja koleżanka poroniła kilka razy i dopiero on ją doprowadził do końca i ma teraz ślicznego synka. Przychodnia nazywa się Polmedics i oprócz ginekologa można też się leczyć u pediatry i stomatologa. Chociaż mam awersję do dentystów, to przyznam, że się trochę po tej wizycie przełamałam, bo nic nie bolało a plomba jest niewidoczna na jedynce, więc chyba warto było. Mam nadzieje że ta mama która pytała o ginekologa przeczyta ten wątek i jej to pomoże. Pozdrawiam. Ania
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Polska przychodnia w Wellingborough - ankaw2 01.11.11, 15:31

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.